Menjetek pénteken vízilabdát nézni!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Augusztus 17-én, pénteken Mesterek Vizilabda Emléktornát rendeznek a budafok-tétényi Hajós Alfréd Tanuszodában.

A Mesterek Vizilabda Emléktorna alkalmával az eltávozott játékosokra emlékezve, a Sunday Boys Budafok, Ybl-BVSC Masters, OSC Kft Masters és a Vidám Vízilovak Budapest csapata csap össze egymással a kerületi Hajós Alfréd Tanuszoda medencéjében.

A mostani alkalommal Dancsa Istvánra, Hanák Piuszra és Lukász Tamásra emlékeznek, akik oszlopos tagjai voltak a 60-70-es évek magyar bajnokságának. A résztvevők a meghívott hozzátartozókkal és a régi játékostársakkal együtt idézhetik fel a közösen szerzett emlékeket, írja a kerület oldala.

A Sunday Boys Budafok, mint rendező klub ad otthont a XI. Mesterek Emléktornának, a belépés díjtalan. A meccsek délután négykor kezdődnek.

A szervezők minden hozzátartozót, érdeklődőt és vízilabda-kedvelőt szeretettel várnak.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek