Új tornaterem és rekortánpálya várja vissza a gimnazistákat

Desktop
A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

A Kempelen Farkas Gimnázium megújult tornateremmel várja vissza a diákokat. Az önkormányzat támogatásával megvalósult a gimnázium tornatermének és kiszolgálóhelyiségeinek teljes körű rekonstrukciója. A fejlesztés során kiépítettek egy lengőszerkezetes sportpadlót, amely többfunkciós vonalazással egyaránt használható kosárlabda-, kézilabda- és röplabdapályaként, de alkalmas kispályás focira, és akár teniszpályaként is használható. A terem olyan térelválasztó függönyt is kapott, amely akár több esemény egyidejű megtartását is lehetővé teszi. A tornaterem komfortját légkezelő berendezés növeli. Korszerűsítették a teljes világítást, és új hangosítási rendszert létesítettek, miközben javították a terem akusztikáját. Lecseréltek számos beépíthető sportszert és felújítottak számtalan védeszközt, megújultak az öltözők, ahová nagyobb rakterű szekrényeket is vásároltak. Felújították a kondicionálótermet, a kiszolgálóhelyiségek (vizesblokkok, szertár) is új külsőt kaptak és jobban használhatóak.

A Budai Nagy Antal Gimnáziumban nyáron elkészült az intézmény területén egy rekortán pálya, amelyet szeptembertől már használhatnak a tanulók, számolt be a fejlesztésekről a Városházi Híradó.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek