Szupergimnázium épül Rózsakerten

Desktop
Látványterv a gimnáziumról

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola – ahogy korábban már megírtuk – a költségvetésből kap 1,2 milliárd forint támogatást bővítés céljára. Régi terv – és az idei nyolcadik évfolyamnak tett ígéret is -, hogy megépül a református gimnázium a kerületben. Aki belép a suli épületébe – mert sikerült magát az iskolát körülvevő építkezésen keresztülverekednie – csodás látványterveket tekinthet meg. Az iskolát bővítik, lesz hely mindenre. A tervek alapján bizony Buda legszebb iskolájával büszkélkedhet majd a kerület.

Az iskola honlapján megtalálható információ szerint október 27-én lesz az alapkőletétel, az önkormányzat pedig csütörtökön tárgyalja az iskola épületének eladását a református egyház számára. Ha ilyen rugalmasan gyorsan történnek az események, akkor hamar felépül majd az iskola. Felvetődik ugyanakkor egy kérdés: alig több mint egy hónap alatt hogyan folytatják le a közbeszerzési eljárást?

Ha pedig mégsem készül el szeptemberre az új gimnázium? Akkor sincs semmi baj,- tájékoztatták a szülőket - a Kempelen Farkas Gimnáziumban szándékoznak egy termet bérelni, hogy a tervezett egy induló osztály tanulóit legyen hova leültetni. Ezzel párhuzamosan – olvasónk információja szerint - a Kempelen szülői értekezletén arról informálták az ott megjelent szülőket, hogy teljes kihasználtsággal működik az iskola, teltházuk van.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek