Még meg sem vette az egyház a rózsakerti suli épületét, de már lebonyolították a közbeszerzési eljárást az építkezésre

Desktop

Nemrég írtunk róla, hogy az önkormányzat eladja a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola épületét az egyháznak, annak érdekében, hogy elkezdődhessen a bővítése, melyhez az állam 1,2 milliárd forint támogatást biztosított.

Akkor azt gondoltuk, hogy hol van még a beruházás kezdete, hiszen még a közbeszerzést is ki kell írni. Ugyanakkor az iskola honlapján megjelent egy érdekes dátum: október 27-re tervezik az alapkőletételt.

Most úgy tűnik, hogy bár a döntés az értékesítésről csak a szeptember 14-i képviselőtestületi ülésen történt meg, mégis csak reális lehet az októberi építkezés, mivel a közbeszerzést kiírták már korábban.

A Közbeszerzési Értesítő szerint, már augusztus 11-én kiírták a feltételes közbeszerzést, melynek pályázati határideje augusztus 28. volt. A nyertes pályázó személye még nem ismert, de várhatóan amint a tényleges adás-vétel létrejön az egyház és az önkormányzat között, az építkezés is megkezdődik.

Addig pedig remélik az arra járók, hogy a Rózsakerti lakótelep közterületi felújítása is befejeződik, mert – bár az iskolakezdésre kellett volna megtörténnie – a mai napig nehezen közelíthető meg az iskola.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek