Eredménytelenül zárult a rózsakerti suli bővítésére kiírt közbeszerzési pályázat

Desktop

Mint arról korábban beszámoltunk, a Református Egyház 1,2 milliard forint támogatást kapott a költségvetéstől a rózsakerti suli bővítésére. A közbeszerzést kiírták, még azelőtt, hogy az ingatlan az egyház tulajdonába került volna. Erre nyilván azért volt szükség, hogy mielőbb elkezdődhessenek a munkálatok. A suli már most is kicsi, ráadásul szeptemberben szeretnék a gimnáziumot is elindítani - bár ehhez engedéllyel még nem rendelkeznek, de az igazgató szerint tavaszra az is meglesz.

Most azonban kiderült - egy decemberi közbeszerzési értesítőből -, hogy a közbeszerzés eredménytelen lett, mivel a rendelkezésre álló 1,145 milliárd forintnál drágább ajánlatok érkeztek. 

Hogy mindezek után mit tesz az iskola azt még nem tudjuk, amint lesz további információnk frissítjük cikkünket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek