A tankerület vezetője mindennel elégedett a dél-budai oktatással kapcsolatban. Szerinted is ilyen jó a helyzet?

Oszd meg másokkal!

Évindító tájékoztatóján a Dél-Budai Tankerületi Központ vezetője – dr. Gálné Csabai Klára – elmondta, hogy a tankerületbe –, mely a XI. és XXII. kerület iskoláit foglalja magába – összesen több mint 16 ezer diák jár, kétharmaduk Újbudán.

A tankerületi vezető szerint az iskolák és a tankerület vezetése között kimondottan jó a kapcsolat, az éves költségvetést is közösen, az intézményvezetőkkel egyeztetve alakították ki.

Újbudán egyaránt megtalálhatóak a nyelvi képzésre fókuszáló, a sport-, valamint a művészeti iskolák is.

Budafok-Tétény iskoláiban is több jelentős - évek óta elmaradt - fejlesztést, felújítást megvalósítottak, nyári karbantartási munkálatokra - a teljes tankerület 32 oktatási intézménye számára - 130 millió forintot különítettek el. 

Minden intézményben kiemelten fontos a gyermekközpontú nevelés, a szeretetteljes, családias légkör, továbbá a tehetséggondozás, legyen szó akár általános-, akár középiskoláról.

Összességében elmondható, hogy jó dolog Dél-Budán iskolásnak lenni – olvasható az önkormányzat honlapján.

Nektek mi a tapasztalatotok a dél-budai iskolákkal kapcsolatban?

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek