Itt vannak a keresztféléves képzések ponthatárai: szociális munka szakon hiába fizetsz, 410 pont kell legalább a bejutáshoz

Desktop

Nyilvánosságra hozták a keresztféléves képzések ponthatárait, valamint mától – január 25-től – elérhető az az információ is, hogy ki, melyik képzésen érte el a felvételhez szükséges ponthatárt.

A pontszámokat legegyszerűbben a felvi.hu honlapon tudjátok megnézni.

A költségtérítéses alapképzésekre jellemzően már 300 pont körüli eredménnyel be lehetett jutni, de például aki a Kodolányi János Főiskola jazzének szakára szeretne járni, 400 pontot kellett összeszednie, aki pedig a Wesley János Lelkészképző Főiskolán szeretne szociális munka szakon tanulni, még ennél is több, 410 pontot kell gyűjtenie.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek