Diplomamentés: augusztustól lehet pályázni!

Desktop
(fotó: Ténytár)
(fotó: Ténytár)

Augusztusban hozzák nyilvánosságra azoknak a felnőttképzést folytató intézményeknek a névsorát, amelyek csatlakoztak az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. újabb diplomamentő programjához – tudta meg a Világgazdaság.

A diplomamentő II. programban a fejenkénti támogatás legfeljebb 300 ezer forint lehet. A nyelvi képzések szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig kell befejeződniük. A pályázóknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk megszerzett nyelvvizsga-bizonyítványukat, továbbá az ennek alapján kiadott diplomájukat. Enélkül a teljes támogatást vissza kell fizetniük.

A nyelvtanfolyamokon angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvet lehet tanulni a bennragadt diploma megmentése érdekében.

Igénybe vehetők majd rugalmasabb időbeosztású egyéni felkészítések is A tanfolyamok elvégzése után egy középszintű nyelvvizsga szerezhető meg - írja a Világgazdaság.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek