Hűsítő kerületi megoldások

Desktop
Fotó: Földházi Árpád
Fotó: Földházi Árpád

Nem elég a vállunkat vonogatni, hogy: de hát nyáron meleg van, eddig is kibírtuk. Az időjárás változik, és az önkormányzat igyekszik, hogy az intézményeiben elviselhetőbbé tegye a forró és napsütéses napokat. 

Új tocsogókat építettek Bartók és a Rózsakert Tagbölcsődékben, nemsokára kész lesz a Leányka Tagóvodában is. A Bartók Tagóvodában és Tagbölcsődében idén nyártól új párakaput kaptak a gyerekek, három bölcsiben és három oviban pedig új napvitorlákat telepítettek.

Klímát szereltetett fel a Szociális Szolgálat két épületébe, a Levendula Idősek Klubjában és a Napraforgó Fogyatékosok Klubban, és kap majd még  Nappali Hangulat Lélekvédő Klub is.

Közös tereinken,  a Magdolna utcai buszmegállóban, a Nagytétényi úton a Bartók Béla úti buszmegállóban és Rózsakert városközpontjában párakapuk, a Piactéren pedig páraszőnyeg enyhít valamit a forróságon - számolt be az önkormányzat oldala

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek