Nekilátnak a tervezésnek, ezeket kértétek a Jósika utcai játszótérre

Desktop
Társadalmi egyeztetésen szavazhattak a kerületben élők a Panoráma utca térségébe, a Jósika utcába tervezett játszótérről.

Összesen százhetvenheten szóltak hozzá. (Ez most sok, vagy sem?)

És a válaszadók közel egynegyedének nem tetszett igazán a helykiválasztás. Vannak, akik csak kicsit odébb szeretnék látni a játszóteret, de sokan féltik is a Tangazdaság szőlőültetvényét. 

Arra is lehetett "szavazni", milyen játékok kerüljenek a térre, az alap kombinált mászókát, lengőhintát és homokozót szinte mindenki javasolta, szóval ezek biztosan lesznek. 

Extraként szóba került még a vízvételi lehetőség és az árnyékolás, szerencsére erre az önkormányzatnál is gondoltak már kezdetek óta, ezek is bekerülnek a tervekbe. Viszont a mosdóval gond lehet: az önkormányzat megvizsgálja és mérlegeli a kérdést, de fontos tudni, hogy ezek kialakítása és különösen működtetése, az igényeknek megfelelő tisztán tartása jókora plusz költséget jelent.

Azt szinte mindenki megszavazta, hogy a játszótér tematikája kötődjön a budafoki szőlészethez.

A parkolás kérdése megosztotta a szavazókat. A válaszadók mintegy 49 százaléka igennel, 51 százaléka nemmel felelt arra a kérdésre, hogy szükséges-e parkolási lehetőséget biztosítani, így nem épülnek parkolóhelyek a játszótérnél. Sokan azért sem szeretnék a parkolók elhelyezését, mert ez növelné a környék forgalmát, foglalta össze a szavazás eredményét az önkormányzat oldala.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek