Íme a legújabb információk az ingyenes külföldi nyelvtanfolyamokról

Desktop

Évente 140 ezer középiskolás diák utazhat külföldre nyelvet tanulni - mondta az Inforádiónak a magyar diákok külföldi nyelvi kurzusainak szervezéséért felelős miniszteri biztos, Bartos Mónika.

A 9. és 11. évfolyamos gimnazisták és szakgimnazisták az angol, a német, a francia és a kínai nyelvet gyakorolhatják nyáron két hetes külföldi nyelvi kurzusokon. A tanulók Kínába, az európai uniós tagállamok közül pedig az Egyesült Királyságba, Írországba, Máltára, Franciaországba, Németországba és Ausztriába mehetnek.

A diákok a Tempusz Közalapítvány felületén jelentkezhetnek egyénileg vagy csoportosan – az iskolával - az utazásra. Minden jelentkezőnek biztosítanak helyet, viszont az utazáshoz ajánlást kérnek az iskolától, emellett szükség van a család hozzájárulására és minimális nyelvtudásra is.

Anyanyelvi tanároktól tanulhatnak majd külföldön a diákok. A gyerekek családoknál lesznek elhelyezve, ahol csak lehet, hogy ezzel is segítsék a tanulást az anyanyelvi környzetben.

Az első utazásokra már ősztől lehet előzetesen jelentkezni, az első diákcsoportok jövő nyáron vehetnek részt a külföldi kurzusokon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek