Augusztus huszadikára el is készül a Bartók Béla úti bölcsőde és óvoda felújítása

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

Augusztus huszadikára el is készül a Bartók Béla úti bölcsőde és óvoda felújítása - ígéri az önkormányzat.

Pedig rengeteg munkát kell elvégezniük addig - önkormányzati és pályázati pénzből. Megújítják az épület homlokzatát, hőszigetelik a lapostetőt és magát a homlokzatot is, Új, háromrétegű, hőszigetelő üvegezésű nyílászárókra cserélik az épület homlokzati ablakait és ajtaját. A mozgásukban korlátozottak számára is kényelmesen használható parkolót építenek, és akadálymentesítik az intézmény mindhárom bejáratát. A jobb megközelíthetőség érdekében megújítják a Halacska óvoda bejáratánál lévő rámpát, a tagbölcsőde és a tagóvoda bejáratához pedig teljesen újat építenek. A tagbölcsődében akadálymentes mosdót alakítanak ki. Az udvaron már tavaly sok mindent változtattak, most ezek mellé gumiburkolatú játszóterületet hoznak létre.

A munkákat az intézmények zárva tartási idejében végzik, a gyermekek elhelyezéséről az érintett szülőkkel egyeztetve az intézmények gondoskodnak - írja az önkormányzat oldala

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek