Két pedagógusunk is Bárczy István-díjat kapott

Desktop

A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és 2010-ben adták át első alkalommal. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

Az idei huszonöt kitüntetett között vehették át ők ketten is az elismerést:

Bencze Péter, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium intézményvezetője a mindig megújulni képes, minőségre törekvő, elkötelezett szakmai tevékenysége, valamint átlag feletti munkabírással végzett, gyermekközpontú vezetői munkájáért részesült elismerésben.

Sinkovicsné Király Angéla, a XXII. kerületi Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettese a példaértékű gyermekszeretetet, empátiát és elkötelezettséget tükröző óvodapedagógusi munkájáért, magas színvonalú szakmai tevékenységéért vehette át a díjat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek