Új tanösvény Kamaraerdőn

Desktop

A múlt héten adták át Kamaraerdőn az új tanösvényt. A négy kilométer hosszú sétaút két óra alatt járható be, a beruházó az önkormányzat volt majdnem 9 millió forint értékben. Két kunkor alkotja az útvonalat, melynek metszéspontjában a Nagy-rét áll.

Innen az egyik túra földtani, geológiai, tájtörténeti ismereteket nyújt, a másik pedig növények és állatok világát ismerteti meg a látogatókkal. A pálya érinti a kerület legmagasabb pontját, a 244 méteres Vadász-hegyet.

Az érdeklődők 12 állomást érinthetnek, mindegyiken egy-egy információs táblát helyeztek el. Ezeken képek és szövegek magyarázzák az aktuális érdekességeket, melyeket a természetben is meg lehet figyelni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek