Éjszakai kalandtúrák a Budakeszi Vadasparkban

Desktop
A látogatók az idei ősz folyamán is megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során szakvezetők kíséretében nyerhetnek exkluzív bepillantást a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. Ez azért különösen izgalmas, mert a vadasparkban lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutinjukat: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még borzongatóbbá.
 
Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem- és/vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.
 
Időpontok: 
 
2016. szeptember 2, 9, 16, 23, 30.
Gyülekező a főbejáratnál: 20:00-kor
 
2016. október 7, 14, 21, 28.
Gyülekező a főbejáratnál: 19:00-kor
 
A program körülbelül 2 órás, a meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indul.
 
Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra” legyen! A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat.
 
Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőtt jegy: 1.350,- Ft, a gyerek jegy: 700,- Ft
 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?