Hova menjünk strandolni?

Desktop
(fotó:west-balaton.hu)
(fotó:west-balaton.hu)

Jó hírünk van: jelenleg a magyarországi természetes fürdővizek minősége a legtöbb helyen eléri a kiváló minősítést. Budapest környékén bármely irányba indulunk is találunk kiváló vízminőségű strandot, például a Dunaharaszti Kék horgásztó, a Lupa Prémium Strand, de Délegyháza mindhárom strandja is ebbe a kategóriába esik. Kiváló minősítést kapott továbbá a Rukkel-tó, a Nádas-tó, a Dorogi-tó, aki pedig a Bánki-tóra vagy a Malom-tóra szeretne a meleg elől menekülni az se keseredjen el, ezek vize is megfelelő.

A balatoni strandok vízminősége a legtöbb helyen kiváló és a Velencei-tavon is mindenhol legalább megfelelő értékelést kaptak a fürdőhelyek. Bátran fürdőzhetünk a Tisza-tavon is, a sarudi strand kivételével mindenhol kiváló a vízminőség, de itt is eléri a megfelelő besorolást.

Mielőtt döntünk arról merre induljunk, lehetőségünk van online ellenőrizni a vízminőséget az Országos Környezetegészségügyi Intézet honlapján az „aktuális fürdővízminták minősége” menüpontra kattintva.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek