Szeretnéd tudni, hogy milyen a levegő Nagytétényben? Most te is segíthetsz, hogy létrejöhessen a mérőállomás

Desktop
Fotó: legszennyezes.hu

A Zöld Jövő Környezetvédelmi Egyesület a téli, tavaszi időszakban levegő szennyezettségi méréseket tervez végezni Nagytétényben, a Levegő Munkacsoporttal  együttműködésével. Ennek háttere, hogy itt hosszú évek óta nincs levegőminőségi mérőállomás, ugyanakkor a légszennyezés mind a közlekedés, mind a fűtési szezon végett jelentős ebben az időszakban.

A mérési programot bővebben az egyesület honlapján találjátok.

A program megvalósítása érdekében az egyesület támogatást kért a helyi vállalkozásoktól. Három mérő modulhoz sikerült így biztosítani a pénzügyi forrást, a negyediket azonban közösségi kis adományokból tervezik fedezni.

Kérésük, hogy aki megteheti, támogassa a kezdeményezést – akár csak egy kisebb összeggel is – , átutalással az egyesület Magnetbanknál vezetett számlájára: 16200106-11613510-00000000, vagy készpénzben az egyesület bármely összejövetelén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek