Virágosztás: kérj te is, hogy vidámabb legyen az utca

Desktop
Fotó: Kocsis Zoltán
Fotó: Kocsis Zoltán

Az önkormányzat idén ismét egynyári és balkonvirágok felajánlásával járul hozzá, hogy minél több virágos terület legyen Budafok-Tétényben.

Virágágyások beültetésére lakcímenként maximum 50 db egynyári növényt, vagy utcafrontra néző balkonok díszítésére pedig lakásonként maximum 10 db növényt ajánl fel az önkormányzat vegyesen, melynek neveléséhez a szükséges ládákat, virágföldet és a gondoskodást a jelentkezőknek kell biztosítaniuk. A virágágyások esetében a növényeket közterületi részekre, főként főútvonalak és gyűjtőutak mentén, az úttest és a járda közötti zöldfelületi sávba kérjük beültetni, vagy ahol erre nem alkalmas a terület, a kerítések előtti közterületi zöldsávba, esetleg megfelelő tartóba, edénybe. A növények kiválasztásának és pontos darabszámának meghatározását megelőzően a Polgármesteri Hivatal illetékes szakembere helyszíni szemlét tart. A programra magánszemélyek és intézmények jelentkezését is várják. A jelentkezés határideje április 20.

A jelentkezési lapot a felhívás alján találod. A kitöltött lapok a Camponában található Kormányablak önkormányzati ügyfélszolgálati pultjánál és a Városháza portáján adhatók le, vagy e-mailben a viragositas@bp22.hu címre.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek