Milyen legyen a Kőbányász park? Most elmondhatod

Desktop
Kép:  budafok-teteny.hu
Kép: budafok-teteny.hu

Itt az ideje nekilátni a parktervezéshez, véglegesítéshez. Látszik, már, hogy közeledik a tavasz: az önkormányzat két idei park- és játszótér felújítási tervét is elétek tárja. És kéri, hogy mondjátok el róluk a véleményeteket.

Az egyik, még előkészítési fázisban, a Kőbányász park. Itt fönt látjátok az előzetes tervet, ami szerint:

  • A strandröplabda-pálya és a streetball-pálya sportszerei megújulnának. A sportolási lehetőség bővítéseként a jelenlegi játszótér helyén (Rózsakert utca) kapna területet az új streetworkout-pálya, mely pályázati forrásból valósulna meg.
  • A felújítás során cél, hogy sportpályák jelenlegi helyzete ne változzon, valamint fakivágásra ne kerüljön sor, így a meglévő játszóeszközök közül nem minden elem tartható meg. A megtartandó játszóeszközök kiválasztásában kérjük a lakosság segítségét! (Képek a galériában)
  • A koncepcióterv szerint a park kerítéssel lenne körbehatárolva, két bejárati lehetőséggel a Rózsakert utca és a XVI. utca felől. A parkon belüli funkciók sétánnyal lennének összekötve. A szomszédos ingatlanok zajterhelésének csökkentése érdekében a park déli részén cserjesáv alakulna ki.

A véleményeteket - és mellé, hogy milyen játékok maradjanak, milyen újak kerüljenek be - az ezen a linken lévő kérdőívben tudjátok elmondani.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?