Idén is lesz virágosztás, április 28-ig lehet jelentkezni

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

Az önkormányzat idén is egynyári és balkonvirágokkal járul hozzá, hogy minél virágosabb legyen Budafok-Tétény. Intézmények és magánszemélyek jelentkezését is várják.

Virágágyások beültetésére lakcímenként maximum 50 db egynyári növényt, utcafrontra néző balkonok díszítésére pedig lakásonként maximum 10 db növényt ajánl fel az önkormányzat. Virágládáról, földről, és leginkább a gondozásról nektek kell gondoskodni.

A növényeket valószínűleg idén is május végén osztják majd ki. 

A jelentkezési lapot itt találod. k letölthetők innen. E-mailben is a viragositas@bp22.hu címre lehet kitöltve visszaküldeni, de személyesen is leadhatod a Camponában található kormányablak önkormányzati ügyfélszolgálati pultjánál és a Városháza portáján - írja az önkormányzat oldala.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek