Figyelem! Bombát találtak Hárosnál, evakuálják a környéket!

Desktop

Bombát találtak a hárosi vasútállomásnál. Késő este forgalomelterelés lesz, a közelben lakókat evakuálják - fogalmaz az önkormányzat honlapja.

A Nagytétényi utat és a 6-os főutat 22 óra körül le fogják zárni. Az önkormányzat a Klauzál Házat (Nagytétényi út 31-33.) tartja nyitva az ideiglenesen lakásukból kiköltöztetettek számára.

Második világháborús lövedékeket találtak hétfőn Nagytétényben. A tűzszerészi munkálatok idejére, este tíz órától a környéken lezárásokra kell számítani - közölte a rendőrség a honlapján.

A Honvédelmi Minisztérium Tűzszerész Szolgálatának döntése szerint a környéket 200 méter sugarú körben lezárják. A rendőrség közlése szerint a tűzszerészeti munkálatok befejezéséig teljes szélességében lezárják a forgalom elől a 6-os számú főút Vilmos utcai felüljáró és Hajó utca közötti szakaszát, illetve a Nagytétényi utat a Háros utca és Sörház utca között.

Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-nek elmondta: a helyszínen összesen hat darab 120 milliméteres aknavető gránátot találtak. A tűzszerészi munkálatok miatti zárás a vasúti közlekedést is érinti, illetve a Gyár utcában egy húsz lakásos társasházat ki kell üríteni, 15 embert  költöztetnek ki. Elhelyezésükről a polgármesteri hivatal gondoskodik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?