Áprilisban folytatódik a csatonaépítés a kerületben

Desktop
Folytatódik a csatornaépítés a kerületben

Idén is folytatódik a csatornaépítés a kerületben – tájékoztatott az önkormányzat honlapja.

A közbeszerzési eljárás befejeződött, melyet a Strabag Kft. nyert meg. Január 18-án tartották a munkaindító megbeszélést a beruházó, kivitelező és az érintett önkormányzatok között.

A tervek szerint a munkák a Cikória utcában és a Növény utcában kezdődnek április elején, majd folytatódnak a Dézsmaház utca és a Ringló utca 3 érintett ingatlanával.

A beruházás keretében minden önálló ivóvízellátással rendelkező ingatlanra elkészül a telekhatáron belül, a kerítéstől 1,0 m hosszan a bekötővezeték.

A kivitelező cég képviselői fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melyet kérésre fel kell mutatniuk.

Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése Projekt (BKISZ) keretében II., XVII., XVIII., XIX., XXII., XXIII. kerületek számos eddig csatornázatlan utcájában épülhet ki a szennyvízhálózat.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek