Az összes olvasói fotó: ilyen volt a behavazott Budapest vasárnap

Desktop
(fotó: Antal Ferencz)

Vasárnap a havazásról kértünk tőletek fotókat, ti pedig sokat küldtetek nekünk, ezt ezúton is nagyon köszönjük. Aztán minden kerületben megmutattuk, hogy mik érkeztek az ottani oldalunkra. Most megmutatjuk az összes kerületi Facebook-posztunkhoz érkezett képet. Már csak ezért is, mert a legutóbbi közzétételünket követően is érkeztek újabb képek. Lehet - és megéri - kattintani más kerületekbe is:

Az első kerületben a poszthoz nem jött kép, csak azon kívül (ezeket már megmutattuk), a másodikból már érkezett néhány jó fotó, a harmadik kerületről pedig rengeteg képet küldtetek, az egyiken pedig egy őz is figyel. 

Újpestet erős éremesélyesnek érezzük a beérkezett képek számát és színvonalát illetően is (azért meg nem számoltuk az összes fotót). A belvárosiakat és a terézvárosiakat nem mozgatta meg annyira a dolog, ezekben a kerületekben nem jött kép a Facebookos felhívásunkhoz. A VII. kerületből kaptunk jó fotókat, és a vicc-faktor itt is (mint annyi más helyen) megjelent. A józsefvárosiak is küldtek pár hangulatos fotót, Ferencvárosban pedig igen sok minőségi kép érkezett levélben (jópárat mutattunk is), de a poszthoz kevés. Kőbányán is igazán jó képeket kaptunk, de a XI. kerületi felvételeket se hagyjátok ki. 

Több másikhoz hasonlóan a XII. kerület is változatos, szánkózós, állatos, hóemberes, hangulatos képekkel nyűgözött le minket, a XIII. kerületben pedig szintén ez volt a helyzet, örültünk a sok beérkezett képnek. A klassz zuglói képeket itt találjátok, de higgyétek el, a XV. kerületieket is érdemes megnéznetek. A XVI. kerületet is rendesen ellepte a hó, és ezt szépen dokumentáltátok is, köszönjük. Kaptunk tőletek XVII. kerületi havas fotókat is, és szép számmal érkeztek felvételek a XVIII. kerületből is. 

Hát, Kispest sem maradt ki a havazásból, a XX. kerületi és a csepeli fotók igen jól sikerültek, és ide is érkezett videó is. Budáról, a XXII. kerületből is kaptunk videót is, meg sok jó képet, a soroksáriakat ellenben nem hozta lázba a dolog, onnan nem kaptunk fotót.

Köszönjük nektek a sok jó felvételt, a segítségükkel nézzetek végig a behavazott Budapesten - nektek is tetszik? 

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?