Péter-Pál utcai séta és borkóstoló

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: budafoktétény
Fotó: budafoktétény

A Budafoki Pincejárat nevű rendezvénysorozatot ugyan valószínűleg arra találták ki, hogy a város messzebb eső részeiről is idecsalogassák a bor-zene-kultúra kedvelőit, de ezek a szombatok bizony arra is jók, hogy mi is végigbarangolhassuk a régi Budafokot.

Most szombaton (július hetedikén) például Garbóci László helytörténész vezetésével az egyik legpatinásabb utcán, a pincékkel és ősi vadgesztenyékkel szegélyezett Péter-Pál utcán sétálhattok végig. A séta végén pedig borkóstoló vár.

A programhoz ugyan meg kell venni az egész alkalomra szóló pincejárat-jegyet is, de az arra is jó, hogy a többi pincét is végignézzétek. Vagy egy párat legalábbis. 

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek