Mindjárt itt a tavasz, mondja a BKK, és időpontokat is adott a Tanító utcai körforgalomhoz

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: Magyar Építők
Kép: Magyar Építők

December közepe táján álltak le a Balatoni úti, Tanító utcánál épülő körforgalomépítés kivitelezésével a téli zord idő miatt, de most már látható, hogyan fogják folytatni a munkákat.

Január utolsó előtti napján a BKK elővette a projektet, és ezt üzeni:

Amint az időjárási körülmények lehetővé teszik, de legkésőbb 2019. március közepén folytatódhat a Balatoni úti, Tanító utcánál létesülő körforgalom építése: a jelenlegi téli időjárás egyelőre nem teszi lehetővé az útépítési munkák elvégzését. Addig a Balatoni úton a Tanító utca környezetében továbbra is 30 km/órás forgalomkorlátozás marad érvényben, a gépjárműforgalom 2 x 1 sávon haladhat. A két Balatoni úti kereszteződésben, a Tanító utcai és a Háros utcai csomópontban kialakítandó körforgalmat és a köztük lévő útszakasz felújítását tartalmazó teljes beruházás legkésőbb 2019. június elejére fejeződik be.

A városközpont felé vezető irányban továbbra is fenntartják a benzinkút felé balra kanyarodó sávot. A Tanító utca zsákutca marad, a Balatoni útról a Tanító utcába nem lehet bekanyarodni. A forgalomkorlátozások miatt a 150-es busz továbbra is módosított útvonalon halad. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?