Idén Budapest a legjobb európai úticél

Oszd meg másokkal!

Desktop

Már annyiféle lista meg szavazás van, hogy lassan nem tudjuk, vajon melyik az igazán fontos. Az European Best Destinations éves szavazása is csak egy talán a sok közül, azonban a véleményére nagyon sokan adnak utazástervezéskor. (Ja, most legutoljára több, mint félmillióan kattintottak a véleményükkel.)

Budapest ezt a szavazást nyerte meg, 2019-ben városunk a legjobb európai úticél. Ha látjátok, kiket előzött meg közvetlenül, talán nem hiába reménykedünk, hogy egyre többen nem az olcsó pia-nő-buli kombó miatt jönnek majd.

Persze, ehhez sok minden kell, még tőlünk is: ne utáljunk minden turistát, csak mert sokan vannak, de jelezzük (például az önkormányzatnak), ha kezd betelni a pohár. Tartsuk tisztán az utcákat, bizony, a magunk kedvéért is, ha mi jól érezzük magunkat, a vendégek is úgy fogják. (Nem vonatkozik ez persze a bulinegyedre, ahol sajnos minden másképp van.)

És nézzük akkor a második és harmadik helyezettet:

A második idén Braga lett, a portugál kisváros, gótikus székesegyyházával, apró boltjaival, és mint látjátok, csodálatos panorámájával. 

A harmadik pedig Monte Isola, egy tündér sziget egy tó közepén, nem túl messze Milánótól.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?