Olyan magasan állt a víz a Növény utcai átjáróban, hogy az önkormányzatnak is lépnie kellett

Desktop
"Kétéltű" a wikipédiáról
"Kétéltű" a wikipédiáról

Jeleztétek már ezerszer, hogy a Növény utcai aluljáró (sem) bírja az esőt. A hétvégi felhőszakadás pedig hosszabb időre járhatatlanná tette. 

Pedig majdnem egy hónapon át ezt kellene használni a Nagytétényi úti átjáró helyett is.

 Az utolsó utáni pillanatban az önkormányzat levélben utasította el a Nagytétényi út lezárását mindaddig, amíg a kerülőútként szolgáló Növény utcai aluljáró csapadékvíz-elvezetési problémáit nem oldja meg a kivitelező.

"A hétvégi csapadékos időjárás következtében ismét víz alá került, így járhatatlanná vált a közelmúltban elkészült Növény utcai aluljáró. Az esetet súlyosbítja, hogy a kivitelező tájékoztatása szerint június 23-án 15 órától lezárják a Nagytétényi út egy szakaszát, amelyet a Növény utcai aluljárón keresztül lehetne kikerülni a július 13-ig tartó zárás ideje alatt. Ez tovább rontaná a kerületben zajló nagyberuházások miatt egyébként is rossz közlekedési helyzetet. Az önkormányzat felhívta a kivitelező figyelmét, hogy nem járul hozzá a Nagytétényi út lezárásához a Növény utcai aluljáró csapadékvíz-elvezetési problémáinak megoldásáig" - foglalta össze a polgármester levelét az önkormányzat oldala.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?