Egy illegális szemétkupac, aminek meglett a gazdája

Desktop
Kép: FKK
Kép: FKK

Tulajdonképpen sikertörténet: a kerületi közterületfelügyelők beazonosították a szemetelőt, így az illegálisan kihelyezett hulladékot visszaszállították „jogos” tulajdonososához.

A forgalmas budatétényi kereszteződéshez illegálisan lerakott hulladékot a benne lévő, azonosításra alkalmas szemét buktatta le, így a közterület-felügyelet dolgozói felkeresték az illetőt, és visszaszállították a jogtalanul kihelyezett szemetet. A hulladék tulajdonosa elismerte, hogy azt valamelyik családtagja rakhatta ki - számolt be az esetről az önkormányzat oldala.

Ha sikerül beazonosítani az "elkövetőt", vagy tettenérik, illegális szemétlerakáskor az illetékes hatóság eljárást kezdeményez és szabálysértési bírságot szab ki.

Azoknak, akik szabályosan járnának el, ott van a hulladékudvar: sittet, festékmaradékot, használt autógumit is le tudsz adni, legtöbbször ingyen. 

(Ha ide kattintasz, a budai oldalon lévő összes hulladékudvarról tudhatsz meg minden fontosat.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek