Az Árkádban és a Tescóban már vásárolhatsz a hétvégén

Desktop

Korábbi cikkek a témában:

A Tesco áruházak már kinyitnak a hétvégén - tette közzé az áruházlánc közleményében.

Decathlon áruházlánc üzletei áprilisban még nem nyitnak ki vasárnaponként, a tervek szerint május 8-tól lesznek csak nyitva a hét utolsó napján. A nyitvatartási idő lehet, hogy vasárnap rövidebb lesz, ezt még nem döntötték el.

Az Árkád bevásárlóközpont szintén ki fog nyitni vasárnap: honlapjuk szerint már most, 17-én nyitva lesznek, 10 és 19 óra között tartanak nyitva az üzletek.

Az IKEA a héten még biztosan nem változtat a nyitvatartási időn, de vizsgálják a vasárnapi nyitvatartás lehetőségét.

A 24.hu összegyűjtött pár további információt is a vasárnapi nyitvatartás kapcsán:

A Tescó üzleteiről annyit tudni még csak, hogy kinyithatnak vasárnaponként és extra pótlékkal motiválnák a dolgozókat.

A Lidl közleményben tudatta, hogy a dolgozók érdekeit szem előtt tartva április 17-én még zárva lesznek.

A CBA így reagált: a franchise partnereik (ahogy eddig is) a nyitvatartási időt saját hatáskörben határozhatják meg – abba a központ nem szól bele. Így a vasárnapi ismételt nyitásról is az egyes hozzájuk kapcsolódó vállalkozások döntenek. A tagjaiktól származó előzetes információk alapján arra lehet számítani, hogy csak azok az egységeik fognak ismételten kinyitni, ahol az igények azt indokolttá teszik.

A METRO Kereskedelmi Kft. azt írta: céljuk, hogy a vasárnapi nyitvatartás kapcsán vevői és dolgozói számára is a leginkább megfelelő megoldást kínálják. Bővebb részleteket, pontos tervet ezért jelen pillanatban még nem tudtak.

A SPAR Magyarország jelezte, jelentős szervezeti átalakításokat hajt végre: újraszervezik logisztikai és értékesítési stratégiájukat, módosítani fogják dolgozóik munkabeosztását és egyes áruházaik nyitvatartási idejét is. A vasárnapi nyitvatartás csak azon áruházaikat fogja érinteni, ahol a vásárlói visszajelzések ezt indokolják. Ilyen helyszínek lehetnek a belvárosi területek vagy az idegenforgalmi szempontból frekventált helyek. A nyitvatartási idő változtatásáról weboldalukon tájékoztatják majd vásárlóikat, a törvény hatályba lépését követően.

Az ALDI azt írta: a vasárnapi nyitvatartásról később adnak majd tájékoztatást – írja a 24.hu.

A Blikk információja szerint az Auchan áruházak is kinyitnak vasárnap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?