December 1-jétől módosul a Telekom belépési rendszere

Desktop

December 1-jétől átalakítja online ügyfélszolgálatának beléptető rendszerét a Telekom – olvasható a HVG Tech rovatában.

Ha eddig MT-azonosítóval vagy mobiltelefonszámmal léptél be, akkor decembertől már ez a megszokott módon nem fog sikerülni.

Azok akik beregisztráltak már Telekom fiókot most hátradőlhetnek, nekik semmi teendőjük. Akiknek ilyen nincs, két lehetőség közül választhatnak:

  • regisztrálnak Telekom fiókot – mint a legegyszerűbb megoldás.
  • minden belépésnél sms-ben vagy e-mail-en küldenek belépési kódot. Mivel sok előfizetőnek az eredeti regisztrációhoz képest már változott az e-mail címe, azt javasolja a Telekom, hogy mindenképpen frissítsétek a kapcsolattartó telefonszámát és e-mailjét, még novemberben. Ezt belépés után a „Beállítások” menüpont, majd „Jelszócsere és biztonságos kommunikáció” oldalon tehetitek meg.

Fontos, hogy még november cselekedjetek, mert december 1-től már nem működik a régi belépési módszer!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek