Tudtad? A telefonszámainkat és híváslistáinkat is tárolja a Facebook

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

A Facebookon, a személyes adataink közt ott vannak a telefonszámaink, köztük olyan ismerősöké is, akik egyébként nem regisztráltak saját fiókot a Facebookon. Ezeket az adatokat, telefonszámokat, híváslistákat a Facebook elmenti magának. 

Évekre visszamenőleg minden telefonhívásunkról tudhat a Facebook, ha engedélyt adtunk az applikációnak a mobilunkon, hogy hozzáférjen ezekhez az információkhoz. Ott vannak a Facebook adatbázisában a nevek, telefonszámok, és minden egyes beszélgetésünk hossza - írja az Index.

Felhasználók közzétett beszámolóiból kiderül, hogy egyeseknek több évre visszamenően is megtalálhatók a hívásadatok a személyes adatbázisban, a hívásokon kívül az sms-ek és mms-ek is - írja a lap.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek