Felújítás: szigetelés + csinosítás egyben – nem gond!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Knauf)

Ahogyan már korábban, a B.T.K. SE lőterénk felújításáról szóló cikkünkben említettük, egy nagyobb felújítás keretein belül a tulajok a hangtechnikát, a légtechnikát és a világítástechnikát is korszerűsítik, a funkció- és a küllembeli elvárásoknak megfelelően, mindegyikben segít a Knauf.

A felújítási folyamat első lépése a megfelelő hangelnyelő burkolatok beépítése volt.

November első hetében kezdték el az oldalfalak kivitelezését, ahol fa vázszerkezetre kompakt csavarral rögzítették lépcsőzetes elrendezésben a fagyapot táblákat. A Heraklith könnyű megmunkálhatóságának köszönhetően egyszerű körfűrésszel lehetett testre szabni a táblákat, így a problémásabb helyeken sem volt gond megoldani a táblák felhelyezését. Az oldalfalak leburkolása körülbelül 250 m2 anyaggal, gyorsan és egyszerűen történt. A képeken láthatóak az eredmények.

Fontos kiemelni Heraklith termékünk egyik kiemelkedő tulajdonságát, a kiváló hangelnyelő képességét. Ennek köszönhetően csökkenti a zárt térben keletkezett zajokat, legyen az akár lőfegyverek által generált zaj, ami az elsődleges kritérium volt a termékválasztásnál. Mindezek mellett a termék fehér cementes változata az alapvetően sötét lőtérnek ad egy sokkal barátságosabb, világosabb árnyalatot, amely nem szűkíti a bent tartózkodók térérzetét.

A képeken a még folyamatban lévő munkálatok láthatók.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?