Budafoki, nagytétényi boltot/szolgáltatást, programot, apróhirdetést, cikket töltenél fel? Így használd az oldalt!

Kedves Olvasónk!

Ha sürgős közölnivalód van a környékbeliekkel (például elveszett a kutyusod, cicád, iratod vagy éppen találtál egy kulcsot, tárcát, bármi egyebet), posztold ki bátran Facebook-oldalunkra! Ez sokkal jobb, mintha privát üzenetet küldesz, mert egyből látják a többiek. Persze mi meg is osztjuk, hogy még többen lássák.

Az is egy jó megoldás lehet, ha egy egyszerű regisztrációt követően feltöltöd az ittlakunk.hu kerületi oldalára a megosztani szánt infót. Ez lehet egy helyi szolgáltatás/bolt is, egy apróhirdetés, egy program vagy egy cikk:

Ha még nem regisztráltál volna, itt tudsz: https://22.kerulet.ittlakunk.hu/regisztracio

Amennyiben hirdetni szeretnéd céged, szolgáltatásod, írj nekünk erre a linkre kattintva: https://22.kerulet.ittlakunk.hu/mediaajanlat - Havi 50 ezer környékbeli olvasót érhetsz el!

Üdv, ittlakunk.hu – XXII. kerület

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek