Vízhiány lesz szombat éjjel Nagytétényben

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: dailyexpress
A kép csak illusztráció, fotó: dailyexpress

A Fővárosi Vízművek Zrt. egy meghibásodott vízcső javítását végzi, ezért 2019. augusztus 3-án este 21.00 órától augusztus 4-én 6.00 óráig vízhiány lehet az Óhegyen.

A Barackos úton meghibásodott egy nagy, 500 mm átmérőjű vízcső. Mivel a javítás csak a sérült vezetékszakasz kizárásával oldható meg, a Fővárosi Vízművek munkatársai augusztus 3-án, szombaton a késő esti órákban látnak hozzá a munkálatokhoz. 

A vízhiánnyal a Bartók Béla úttól nyugati irányba a Diósdi útig terjedő, illetve a Dráva utca felől északi irányba a Máriás utca – Dénár utca – Csúcs utca vonala által határolt terület érintett.

Óhegyen élők! Vegyetek vizet jó előre, vödörbe, lavórba, kancsóba.  A munkavégzés előre láthatóan augusztus 3-án 21.00 órától augusztus 4-én 6.00 óráig tart - jelezte a Vízművek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek