El se kezdte a tankolást, már pörög a számláló

Desktop

Érdemes megnéznetek ezt a videót, amit a divany.hu-n találtunk. A Savoya Parkban található Auchan benzinkútnál készült a felvétel. A Facebookon megosztott nem egészen félperces filmen jól látszik, hogy az illető még le sem vette a töltőpisztolyt a helyéről, a számláló már javában pörög.

Diványék megkérdezték a boltot, mi történt, hogy a fél ország rajtuk röhög, azt állították, hogy áramszünet volt közvetlenül előtte, ez okozhatta a hibát. Szerencsére senkinek nem okoztak kárt, mert az első vársárló (aki a felvételt készítette) rögtön szólt.

Gondolom, áramszünet esetén bezár a benzinkút, mert nem működik a pénztárgép sem. Utána, ha kinyitnak, nem ellenőrzik a kutakat? Esetleg ilyen primitív módon akartak volna csalni? Mit gondoltok?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek